2014. június 28., szombat

Pikáns csirkemellkockák

Hozzávalók:
50dkg csirkemell
30dkg  szeletelt gomba
naturella sült csirke fűszerkeverék 
1citrom 
worchester szósz 
2 közepes fej vöröshagyma
1 erőspaprika
1 paradicsom
1 cukkini
kókuszolaj
pirospaprika
oregano
bazsalikom
petrezselyem


A csirkemellet megmosom, ha van rajta zsír, inas rész stb azokat eltávolítom, felkockázom és egy tálba teszem. Rácsavarom a citrom levét, meglocsolom worchester szósszal, rászórok ízlés szerint a naturella fűszerkeverékből, a fűszerekből és egy fél felkockázott vöröshagymát teszek hozzá, jól összekeverem és hagyom pácolódni.
A pácolást van hogy előző este megcsinálom,  ha van kedvem. Általában csinálok ilyenkor egy nagy adag vegyes, sütőben párolt zöldséget , és amíg ezt összerakom, addig áll a pácban.
A többi  felkockázott vöröshagymát megdinsztelem egy kevés kókuszolajon, megszórom pirospaprikával, hozzáadom a gombát, erőspaprikát. Ha a gomba egy kicsit összeesett hozzáadom a pácolt csirkemellkockát, a paradicsomot és a cukkinit és puhára párolom.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése